swiss

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ Από 15 έως 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ – ΙΝΤΕΡΛΑΓΚΕΝ – ΒΕΡΝΗ – ΛΩΖΑΝΗ –ΓΕΝΕΥΗ – CHAMONIX – MONT BLANC – ΜΙΛΑΝΟ

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Ηγουμενίτσα
Αναχώρηση από το γραφείο μας και μέσω Θεσσαλονίκης – Ιωαννίνων με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα. Έλεγχος, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Αγκώνα. Διανυκτέρευση στο πλοίο.

2η ημέρα: Αγκώνα – Λουκέρνη (680km)
Άφιξη στην Αγκώνα και αναχώρηση για τη Λουκέρνη. Μέσω Κόμο – Λουγκάνο άφιξη στη μαγευτική πόλη το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λουκέρνη – Καταρράκτες Ρήνου – Ζυρίχη (240km)
Μετά το πρωινό περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Ρόϊς και στην άκρη της πανέμορφης λίμνης των Τεσσάρων Καντονιών, δίκαια θεωρείται σαν μια από τις ομορφότερες και τουριστικότερες της Κεντρικής Ευρώπης. Θα διασχίσουμε τη χαρακτηριστική σκεπαστή γέφυρα της λίμνης, θαυμάζοντας τις γεμάτες τοιχογραφίες προσόψεις των σπιτιών της, την παλιά πόλη κ.α. Αναχώρηση για το Σαφχάουζεν για να θαυμάσουμε τους επιβλητικούς καταρράκτες του Ρήνου.Συνεχίζοντας φθάνουμε στην Ζυρίχη. Θα δούμε τις παλιές γραφικές γειτονιές και θα θαυμάσουμε την Πέτερς Κίρχε με την μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού στην Ευρώπη. Επιστροφή στη Λουκέρνη. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Λουκέρνη – Ιντερλάγκεν – Βέρνη – Λωζάνη (230km)
Πρωινό. Αναχώρηση για το γραφικό Ιντερλάγκεν που πήρε τ' όνομα του από τη μοναδική του θέση ανάμεσα σε δύο από τις ωραιότερες λίμνες της Ελβετίας και είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες απ' όλα τα μέρη του κόσμου. Επόμενος σταθμός η Ομοσπονδιακή Πρωτεύουσα της Ελβετίας Βέρνη. Στην περιήγηση μας θα γνωρίσουμε την παλιά Βέρνη, κτισμένη με τρόπο μοναδικό πάνω σε ύψωμα που περισφίγγει ο ποταμός Άαρ. Η πόλη έχει χαρακτηριστεί από την ΟΥΝΕΣΚΟ σαν διατηρητέο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Ο Πύργος του Ρολογιού - σύμβολο της πρωτεύουσας, ο γοτθικός Καθεδρικός Ναός, το μεσαιωνικό Δημαρχείο, ο όμορφος Κήπος των Ρόδων, το εντυπωσιακό Κοινοβούλιο και ο θρυλικός Λάκκος με τις Αρκούδες, σίγουρα θα μας συναρπάσουν. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε στο διακοσμημένο με όμορφες κρήνες μεγάλο κεντρικό δρόμο, καρδιά της ιστορικής και εμπορικής Βέρνης. Συνεχίζουμε για τη Λωζάνη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Λωζάνη – Γενεύη (120km)
Πρωινό. Περιήγηση στην έδρα της %ιεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που ξεδιπλώνεται σε δύο τμήματα. Στην παλιά πόλη με το μέγαρο Ριπόν, τον Καθεδρικό ναό και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και στο Ουσύ, πάνω στη λίμνη Λεμάν, με το Σατώ, το Μπώ Ριβάζ. Συνεχίζουμε για τη Γενεύη, που καθρεφτίζει την ομορφιά της στη δυτική άκρη της μεγάλης λίμνης Λε Μαν και διασχίζεται από το Ροδανό ποταμό. Χαρακτηριστικό της σημείο ο τεράστιος πίδακας που εκτοξεύει το νερό σε ύψος 150μ. Στην παλιά πόλη με τους ανηφορικούς δρόμους, θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Πέτρου, το Πανεπιστήμιο, την Όπερα τα καταπράσινα πάρκα, όπως τα ''Περλ ντε Λακ'', ''Γκρανζ'' και το Μον Ρεπό, θα βρεθούμε στην διεθνοποιημένη γωνιά με τα υπερσύγχρονα μεγαθήρια των Διεθνών Οργανισμών, στα κτίρια του Ερυθρού Σταυρού και της Κοινωνίας των Εθνών. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και περίπατο στην λίμνη. Επιστροφή στη Λωζάνη το απόγευμα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Λωζάνη – Chamonix – Mont Blanc – Aosta – Μιλάνο (380km)
Πρωινό. Μέσω Μοντρέ, και περνώντας σε Γαλλικό έδαφος, επίσκεψη στο Chamonix φημισμένο χειμερινό θέρετρο, κάτω από την κορυφή του Λευκού Όρους. Περνώντας το τούνελ Mont Blanc (18χλμ.) που συνδέει την Ιταλία με την Γαλλία, συνεχίζουμε διασχίζοντας την μαγευτική κοιλάδα της Αόστα, το φυσικό πέρασμα των Άλπεων μεταξύ της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης που θα μας οδηγήσει στον τελικό προορισμό μας, το κοσμοπολίτικο Μιλάνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Μιλάνο – Ανκόνα (440km)
Πρωινό. Σύντομη περιήγηση της πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ελλάδα. Χαρείτε την μίνι κρουαζιέρα στην Αδριατική θάλασσα και απολαύστε τις ανέσεις του πλοίου. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Ηγουμενίτσα – Θεσσαλονίκη
Άφιξη το πρωί στην Ηγουμενίτσα. Μέσω Μετσόβου - Θεσσαλονίκης (ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση) άφιξη στην πόλη μας.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Η τιμή συμμετοχής κατά άτομο είναι
600.00 € σε δίκλινο δωμάτιο και
810.00 € σε μονόκλινο δωμάτιο

Η τιμή συμμετοχής για παιδιά 02–12χρονών σε δωμάτιο γονέων είναι 530.00 €

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται:
-Διαμονή σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα ΑΒ4 με μπάνιο και τουαλέτα για την διαδρομή Ηγουμενίτσα – Αγκώνα – Ηγουμενίτσα
-Διαμονή σε 4 ξενοδοχεία εντός πόλεων, για 02 διανυκτερεύσεις στη Λουκέρνη,
02διανυκτερεύσεις στη Λωζάνη και 01διανυκτέρευση στο Μιλάνο, με ημιδιατροφή και
πρωινό buffet
-Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής
-Περιηγήσεις – εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα της εκδρομής
-Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
-Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
-Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και
-Φ.Π.Α.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται: τα επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, προαιρετικές εκδηλώσεις και ότι αναφέρεται σαν προαιρετική παροχή .

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.