4 ήμερη εκδρομή στη Σκόπελο 12-15 Σεπτεμβρίου

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ
12-15 Σεπτεμβρίου 2011

1η ΜΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ
Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση. Περνώντας από Κατερίνη ,Τέμπη, καθ΄οδόν στάσεις φτάνουμε στο Βόλο και επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για τη Σκόπελο. Άφιξη στο νησί ,μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Η Σκόπελος είναι χτισμένη αμφιθεατρικά , με θέα πανοραμική,με τα κάτασπρα δίπατα και τρίπατα σπίτια της ν ανηφορίζουν τα λιθόστρωτα δρομάκια , από την παραλία . Στενά σοκάκια ,αρχοντικά με αιγαιοπελαγίτικο χρώμα , βεράντες γεμάτες λουλούδια , υφαντά , κεραμικά και κεντήματα ψιλοδουλεμένα με μεράκι και προϊόντα λαϊκής τέχνης θα βρείτε στην περιπλάνησή σας .
2η ΜΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ
Πρωινό και προαιρετική εκδρομή στη Σκιάθο . Αναχώρηση το πρωί και άφιξη σ ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδος .Μπορείτε να επισκεφτείτε το ενετικό φρούριο του Μπούρτζι το οποίο καταστράφηκε το 1660 , και σήμερα στεγάζεται το πολιτιστικό κέντρο .Επίσης το σπίτι μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη . Περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια της χώρας . Το μεσημέρι επιστροφή στη Σκόπελο . Χρόνος ελεύθερος .Διανυκτέρευση .
3η ΜΕΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΣ
Πρωινό και σήμερα θα γνωρίσουμε τη Σκόπελο . Αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το καταπράσινο νησί της Σκοπέλου . Πεύκα ,πλατάνια και τρεχούμενα νερά πλημμυρίζουν το νησί από άκρη σε άκρη και λευκές αμμουδιές με απέραντο γαλάζιο δημιουργούν μικρούς τροπικούς παραδείσους .Άφιξη για τη Γλώσσα , το δεύτερο λιμάνι του νησιού και χρόνος ελεύθερος για καφέ . Στη συνέχεια ,γεύμα εξ ιδίων, στα παραλιακά ταβερνάκια του Πανόρμου για να γευτείτε τις παραδοσιακές νοστιμιές .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ διασκέδαση στο ξενοδοχείο με ελληνική βραδιά .Διανυκτέρευση .
4η ΜΕΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟ-ΒΟΛΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγευμα και στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για Βόλο .Άφιξη και επιβίβαση στο λεωφορείο και με καθ΄οδόν στάσεις ,φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο 200,00

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Τη μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
-Τα εισιτήρια πλοίων Βόλος –Σκόπελος –Βόλος
-Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RIGAS με ημιδιατροφή
-Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα στην Σκόπελο
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Τα εισιτήρια Σκόπελος –Σκιάθος –Σκόπελος ,εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ,διασκεδάσεις ,ποτά ,φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.