ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4-7/2/2010

ΚΑΝΙΔΗΣ TOURS
Χαλκέων 21,Θεσσαλονίκη
Τηλ.2310221913-14, fax2310221919
Αρ.Αδείας 09.33.Ε.61.0000284.00

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

04-07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010

patriarxeio.jpg

1Η- -2η ΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση το βράδυ στις 21.00 από το άγαλμα του Βενιζέλου στην πλατεία Αριστοτέλους και μέσω Καβάλας, Ξάνθης ,Κομοτηνής ,Αλεξανδρούπολης με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων .Έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη στάση στα αφορολόγητα και μπαίνουμε στην Ανατολική Θράκη .Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και με στάσεις φτάνουμε την Παρασκευή το πρωί στην Κωνσταντινούπολη. Τακτοποίηση στα δωμάτια, εφόσον είναι έτοιμα. Εν συνεχεία θα επισκεφτούμε το Καπαλί Τσαρσί με τα εκατοντάδες καταστήματα με χρυσαφικά, δερμάτινα, χειροποίητα χαλιά, ασημικά ,κοσμήματα σπάνιας τέχνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και η σημερινή μας μέρα ξεκινά με το περίφημο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ Σαράι. Eπίσκεψη στον Ιππόδρομο με τον υπέροχο (ντικιλίτας) αιγυπτιακό κίονα-οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά ,το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την ωραία γερμανική κρήνη του 1898, το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ , καταλήγουμε στην περίφημη εκκλησία-μουσείο της Αγίας Σοφίας . Στη συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο για ν ΄απολαύσουμε τη μαγεία των Στενών .Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με χορούς και τραγούδια της Ανατολής. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Παναγία των Βλαχερνών όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος .Θα επισκεφτούμε επίσης την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά ψάρια. Κατόπιν αναχώρηση για Θεσσαλονίκη .

Διέλευση συνόρων Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ ΄οδόν, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 139,00

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 40,00

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

-Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας-Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην περιοχή του Ταξίμ-Πρωινό-Τις ξεναγήσεις και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα-Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας-Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Εισόδους μουσείων ,διασκεδάσεις ,ποτά ,φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό .

hits counter

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.