Κωνσταντινούπολη 17 Ιουνίου

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
17-20 Ιουνίου 2010

1Η ΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση το πρωί στις 07.00 από το άγαλμα του Βενιζέλου και μέσω Καβάλας, Ξάνθης ,Κομοτηνής ,Αλεξανδρούπολης με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη στάση στα αφορολόγητα και μπαίνουμε στην Ανατολική Θράκη .Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων ,Ραιδεστού και με στάσεις φτάνουμε στην Κωνσταντινούπολη .Τακτοποίηση στα δωμάτια .Διανυκτέρευση

2Η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας με τον Ιππόδρομο με τον υπέροχο αιγυπτιακό κίονα-οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά ,το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την ωραία γερμανική κρήνη του 1898, το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ, καταλήγουμε στην περίφημη εκκλησία-μουσείο της Αγίας Σοφίας. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά του Καπαλί Τσαρσί με τα εκατοντάδες καταστήματα με χρυσαφικά, δερμάτινα, χειροποίητα χαλιά, ασημικά ,κοσμήματα σπάνιας τέχνης.To απόγευμα προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και η σημερινή μας μέρα ξεκινά με το περίφημο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ Σαράι .Εν συνεχεία προαιρετική κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα (εάν ο καιρός το επιτρέπει) .Η ομάδα των νησιών αποτελούνται από 9 νησιά και 2 βράχια ,όλα μαζί ονομάζονται Ανταλάρ, απαγορεύονται τα μηχανοκίνητα οχήματα και οι μετακινήσεις γίνονται με ποδήλατα ή με άμαξες -παϊτόνια. Τα σημαντικότερα νησιά είναι η Πρίγκηπος και η Χάλκη. Άφιξη στην Πρίγκηπο και προαιρετικό γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη και χρόνος ελεύθερος .Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤ/ΠΟΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Παναγία των Βλαχερνών όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος .Θα επισκεφτούμε επίσης την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί ) με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά ψάρια. Κατόπιν αναχώρηση για Θεσσαλονίκη .Διέλευση συνόρων Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ ΄οδόν ,άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 195,00
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 90,00
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας-Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην περιοχή του Ταξίμ-Πρωινό-Τις ξεναγήσεις και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα-Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας-Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους μουσείων ,γεύματα ,διασκεδάσεις ,ποτά ,φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό .

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.