Κωνσταντινουπολη 14 με 17 Οκτωβρίου
tempkizkulesi.jpg

ΚΑΝΙΔΗΣ TOURS
Γραφείο Γενικού Τουρισμού
Χαλκέων 21,Θεσσαλονίκη
Τηλ.2310221913-14, fax2310221919
ΑΦΜ 099377511,Θ΄ΔΟΥ

Αρ.Αδείας 09.33.Ε.61.0000284.00

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

14-17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

1Η ΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση το πρωί στις 07.00 από το άγαλμα του Βενιζέλου στην Αριστοτέλους και μέσω Καβάλας, Ξάνθης ,Κομοτηνής ,Αλεξανδρούπολης με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη στάση στα αφορολόγητα και μπαίνουμε στην Ανατολική Θράκη .Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων ,Ραιδεστού και με στάσεις φτάνουμε στην Κωνσταντινούπολη .Τακτοποίηση στα δωμάτια .Διανυκτέρευση
2Η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας με τον Ιππόδρομο με τον υπέροχο αιγυπτιακό κίονα-οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά ,το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την ωραία γερμανική κρήνη του 1898, το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ, καταλήγουμε στην περίφημη εκκλησία-μουσείο της Αγίας Σοφίας και το Υδραγωγείο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά του Καπαλί Τσαρσί με τα εκατοντάδες καταστήματα με χρυσαφικά, δερμάτινα, χειροποίητα χαλιά, ασημικά, κοσμήματα σπάνιας τέχνης . Διανυκτέρευση.
3Η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και η σημερινή μας μέρα ξεκινά με το περίφημο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ Σαράι. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά και κατόπιν προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη και χρόνος ελεύθερος .Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με τραγούδια και χορούς της Ανατολής .Διανυκτέρευση.
4Η ΜΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Παναγία των Βλαχερνών όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος .Θα επισκεφτούμε επίσης την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί ) με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά ψάρια. Κατόπιν αναχώρηση για Θεσσαλονίκη .Διέλευση συνόρων Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ ΄οδόν ,άφιξη το βράδυ .

Τιμή κατά άτομο 195,00
Διαφορά μονόκλινου 270 ,00

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
-Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
-Τις ξεναγήσεις και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
-Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους μουσείων ,διασκεδάσεις ,ποτά ,φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.