ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

4ήμερη εκδρομή
13-16 Απριλίου 2012

1.jpg
1η ΗΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί στις 07.00. Με τις απαραίτητες στάσεις ,άφιξη στην Ηγουμενίτσα και απόπλους για την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος Δείπνο στο ξενοδοχείο και μετάβαση στην πόλη της Κέρκυρας για να παρακολουθήσετε τη μεταφορά του επιταφίου.
2η ΗΜΕΡΑ : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ –ΚΑΝΟΝΙ-ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ-ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ
Πρωινό και παρακολούθηση της πρώτης Ανάστασης στην Πλατεία Σπιάναδα, θα δούμε τη λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα και θα απολαύσουμε το σπάσιμο των σταμνών από τα μπαλκόνια στα στενά σοκάκια της πόλης, τα γραφικά καντούνια. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την όμορφη Παλαιοκαστρίτσα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα εξ ιδίων στις γραφικές ταβέρνες .Επόμενη στάση στο Κανόνι, για καφέ, κοντά στην πόλη με μαγευτική θέα στα δυο νησάκια τη Μονή Βλαχέρνων και το Ποντικονήσι τα οποία και θα επισκεφτούμε με βάρκα (τα εισιτήρια εξ ιδίων) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης στην πλατεία Σπιανάδα . και στη συνέχεια μας περιμένει στο ξενοδοχείο το Αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα.
%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%9A%CE%A5%CE%A1%CE%91.jpg
3η ΗΜΕΡΑ : ΜΟΝ ΡΕΠΟ-ΑΧΙΛΛΕΙΟ-ΜΕΣΟΓΓ Ι –ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ
Πρωινό και επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του Ανακτόρου του Μον Ρεπό . Και κατόπιν
επίσκεψη στο Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε η Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ, η γνωστή μας Σίσσυ αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα τον Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους με τη θαυμάσια θέα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου μας περιμένει το Πασχαλινό γεύμα . Το απόγευμα ακολουθεί βόλτα στη νότια πλευρά του νησιού , στα ψαράδικα χωριά το νησιού Μωραϊτικα και Μεσόγγι . Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.
4η ΗΜΕΡΑ : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και περιήγη στην πόλη της Κέρκυρας , στα γραφικά καντούνια.Θα περάσουμε από την Πλακάδα του Αγίου όπου ξεχωρίζει ο Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα πολιούχου του νησιού , το Νομισματικό Μουσείο , το Σινοϊαπωνικό Μουσείο , το επιβλητικό παλιό φρούριο και την πλατεία Σπιανάδα όπου βρίσκεται το γνωστό Λιστόν . Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στη Ηγουμενίτσα και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μέτσοβο .Χρόνος ελεύθερος για καφέ ή γεύμα εξ ιδίων .Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βραδάκι .

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο με ημιδιατροφή από 255,00 ευρώ

kerkyra_palia_poli.jpg
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας
-Τα εισιτήρια του πλοίου Ηγουμενίτσα –Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα
-Τρείς διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
-Ημιδιατροφή ( 3 πρωινά σε μπουφέ και 3 γεύματα εκ των οποίων το Αναστάσιμο δείπνο με τη μαγειρίτσα και το Πασχαλινό γεύμα )
-Τις μεταφορές και περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης
-Αρχηγό
-ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων ,επιπλέον γεύματα, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.